Reparatii iPhone
Reparatii iPad
Reparatii Macbook
Reparatii iMac

Transfer date si back up date iPhone

IMPORTANT: Service iPhone Doctor Romania nu a fost, nu este si nu va deveni niciodata service autorizat/oficial Apple. Din considerente de ordin etic si mai ales din respect pentru clientii nostrii cat si pentru service-urile autorizate de catre compania Apple - acest aspect trebuie retinut. Piesele montate, garantia oferita cat si executia reparatiilor nu au nici un fel de legatura cu service-urile autorizate oficial sau cu distribuitorii si angajatii Apple
Adaugat la Mar 14, 2018

Foarte mulți dintre noi trec la fiecare câțiva ani printr-un proces de schimbare a telefonului. Indiferent dacă ai un iPhone și îți achiziționezi un alt iPhone sau faci tranziția la un Android, ar fi bine să știi cum efectuezi un transfer date si back up date Iphone de pe o platformă pe alta sau chiar și de pe un dispozitiv pe altul cu același sistem de operare.
Primele generații de iPhone și primele versiuni de Android aveau o problemă majoră cu conceptul de contacte cross-platform. Practic, procesul de Transfer date si back up date iPhone al datelor de pe un dispozitiv pe altul era unul destul de laborios și se încerca legarea persoanelor de un ecosistem. Între timp, situația s-a simplificat semnificativ.

Dacă ați îmbrățișat ideea de cloud, iar când vine vorba de produsele și serviciile Apple a devenit din ce în ce mai puțin opțional, iCloud vă ajută să faceți rapid transfer date si back up date Iphone, de pe un iPhone pe altul. Este suficient doar să mergeți în meniul telefonului vechi la Configurări sau Settings în secțiunea iCloud. Asigurați-vă că butonul Contacts este activat, dacă nu, activați-l și confirmați că vreți ca întreaga voastră bază de date cu contacte să ajungă în iCloud. Așteptați câteva secunde și procesul de sincronizare va fi finalizat.
Pe noul iPhone, în același meniu de configurări, intrați în iCloud și autentificați-vă cu nume vostru de utilizator și parola aferentă. Imediat veți fi intrebați dacă vă doriți ca datele voastre din contul Apple să fie transpuse în telefon. Un click pe Ok la această întrebare se va reflecta și în importul contactelor.

Daca doriti sa efectuati transfer date si back up date Iphone este sănătos și recomandabil să ai contactele în cloud. Astfel, poți sta liniștit la gândul că orice modificare se va propaga automat pe toate dispozitivele, iar dacă telefonul tău a fost dat de pământ, un contact introdus în agendă cu 5 minute înainte, nu s-a pierdut. Cu toate acestea, reticența față de tot ceea ce înseamnă cloud, este de asemenea de înțeles.
Ca alternativă la tot ce am discutat mai sus, prin intermediul unui program gratuit intitulat My Contacts Backup, aveți posibilitatea să vă creați un singur fișier de tip VCF cu toate contactele voastre și să vi-l trimiteți pe email tot vouă sub formă de atașament. De acolo, îl puteți salva pe un hard disk extern sau pe un PC, alegerea este a voastră. La fel de bine, poate rămâne într-un mesaj electronic.
My Contacts Backup poate fi descărcat gratuit din Apple AppStore pentru posesorii de iPhone sau iPad și din Google Play pentru utilizatorii de Android. Imediat după instalare, programul are un singur buton intitulat Backup, apăsați pe el și așteptați câteva secunde. În scurt timp, butonul se va transforma în Email, apăsați pe el și imediat se va crea un mesaj cu întregul vostru set de contacte atașat. Tastați adresa proprie și apăsați pe send. Procesul descris mai sus este identic indiferent de telefonul folosit.

News

Ti-a placut? Distribuie mai departe pe: