Reparatii iPhone
Reparatii iPad
Reparatii Macbook
Reparatii iMac

Schimbare baterie iphone 6s

Adaugat la Mar 14, 2018

Service-ul Iphone Doctor ofera solutii de tip profesional prin cunostinte si aparatura. Tarifele percepute de service-ul nostru pentru schimbare baterie Iphone 6s sunt printre cele mai mici de pe piata actuala, insa noi alegem sa mizam pe promovarea raportului dintre calitate si pret. Putem face interventii pe placa de baza (unde este cazul), sau putem realiza chiar inlocuirea acestia. Phone X este predispus la daune in cazul in care intra in contact cu lichide, iar reparatiile acestuia pot fi foarte costisitoare. Acelasi sistem este aplicat si in cazul de fata - in timp ce un display compatibil poate ajunge la aproximativ 300 de lei. Folie protectie display Iphone 6/6S Plus, Beeyo Folia de protectie este perfecta pentru display-ul unui telefon Iphone 6 Plus / Iphone 6S Plus. Multi dintre concurentii nostri comercializeaza aceste Display -uri Compatibile, Calitatea A, ca si originale.

Dacă trebuie să-ți încarci bateria din ce în ce mai des, probabil că e timpul să aduci la service-ul nostru Iphone Doctor pentru o schimbare baterie Iphone 6s. În cazul produselor cu baterii polimer litiu-ion încorporate, revizia bateriilor ar trebui făcută de Apple sau de un furnizor de servicii autorizat. Bateria ta este proiectată pentru a păstra până la 80% din capacitatea sa originală, la 500 de cicluri de încărcare complete. Garanția de 1 an include asigurarea de service pentru o baterie defectă. În cazul în care perioada de garanție a expirat, este posibil ca furnizorul autorizat de servicii Apple local să ofere servicii de service a bateriei, precum schimbare baterie Iphone 6s. Prețurile și condițiile pot fi diferite.

Aruncarea bateriilor direct la gunoi este periculoasă atât pentru mediu, cât și pentru cei care locuiesc în spațiul respectiv. Dacă reciclezi bateriile tale Apple doar prin intermediul Apple sau al unui furnizor de servicii Apple autorizat, poți fi sigur că vor fi reciclate cu respect față de mediu. Poți să-ți reciclezi întregul dispozitiv la noi, inclusiv bateriile; este posibil chiar și să te califici pentru un voucher de cumpărături pe care să-l folosești la achiziționarea unui nou produs Apple. Cele mai noi baterii sunt protejate împotriva încărcatului excesiv, deci n-ar trebui să fie o problemă, cu excepția momentului în care e lovită de un fulger - așa că nu-ți încărca telefonul în timpul furtunii dacă poți. Dacă telefonul nu este acoperit de garanţie, puteţi sa vizitaţi service Iphone Doctor pentru a obţine o schimbare baterie Iphone 6s, sau ridica o solicitare de serviciu de pe site-ul Apple.

Warning: ->get_rows() [1064] You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'ORDER BY `order` DESC' at line 1 in /home/iphonedo/public_html/pages/parts/sidebar-noutati.php on line 2

News

Ti-a placut? Distribuie mai departe pe: