Reparatii iPhone
Reparatii iPad
Reparatii Macbook
Reparatii iMac

Reparatie WI-FI GPS iphone 6

IMPORTANT: Service iPhone Doctor Romania nu a fost, nu este si nu va deveni niciodata service autorizat/oficial Apple. Din considerente de ordin etic si mai ales din respect pentru clientii nostrii cat si pentru service-urile autorizate de catre compania Apple - acest aspect trebuie retinut. Piesele montate, garantia oferita cat si executia reparatiilor nu au nici un fel de legatura cu service-urile autorizate oficial sau cu distribuitorii si angajatii Apple
Adaugat la Mar 14, 2018

Capacitățile senzorului GPS ale iPhone-ului sunt foarte folositoare, fie că îl folosiți pentru a naviga spre o destinație anume sau pentru un joc gen Pokemon GO, fie pentru o aplicație preferată care are nevoie să cunoască în permanentă locația curentă, indiferent, el știe să facă exact ceea ce trebuie să facă.

Bineînțeles, la fel ca toate lucrurile create de om și GPS-ul poate uneori să nu lucreze corect si poate fi nevoie de o reparatie Wi-Fi Gps Iphone 6. Înainte să vă gândiți că telefonul s-a stricat, trebuie să știți că sunt câteva lucruri care pot face ca senzorul GPS să nu funcționeze corect și din fericire, există câțiva pași ce trebuie să îi faceți pentru a ajuta ca GPS-ul să funcționeze corect.
Există tot felul de lucruri care pot merge prost atunci când vine vorba de GPS, iar printre cele mai comune sunt: lipsa semnalului GPS, GPS-ul nu vă actualizează locația, GPS-ul arată o locație greșită, Compasul este orientat către direcția greșită, Aplicațiile nu pot găsi locația.

Desigur, lista poate continua, în funcție de cum utilizați dispozitivul atunci când apar probleme.
Daca este necesara o reparatie Wi-Fi Gps Iphone 6, situația depide de la o aplicație la alta. În fiecare aplicație, mesajele de eroare pot apărea diferit și asta pentru că toate aplicațiile utilizează locația în mod diferit, în funcție de ceea ce au fost făcute să facă. Uneori nu există nici un mesaj de eroare, iar lucrurile devin și mai complicate în această situație.
Pentru ca un GPS să funcționeze corect în oricare dintre aplicații, este nevoie în primul rând să aveți un semnal bun pentru rețeaua mobilă. Acest lucru este necesar pentru că iPhone-ul are și A-GPS care ajută la o precizie mai bună prin rețeaua mobilă. Dacă de exemplu vă aflați într-o clădire metalică, într-o pădure deasă sau în alte locuri în care semnalul radio nu poate ajunge, atunci cu siguranță veți avea probleme să obțineți un semnal GPS puternic, iar acest lucru va face ca aplicația folosită să nu mai dea randament.
Dacă vă aflați într-o astfel de locație, încercați să vă mișcați până când veți primi un semnal radio cât mai bun.
Una dintre cele mai des întâlnite probleme legate de un semnal GPS cu probleme, este faptul că oamenii uită să își activeze serviciile pentru locație pentru o anumită aplicație sau mai multe si pot ajunge la nevoia de reparatie Wi-Fi Gps Iphone 6. De exemplu, nu veți putea utiliza aplicația Maps, Google Maps sau oricare altă aplicație third-party, dacă accesul pentru permisiunile locației la aceste aplicații sunt oprite.
Pentru a verifica dacă totul este în regulă, mergeți la Settings → Privacy → Location Services și asigurați-vă că aplicațiile în care apar probleme de locație, au seriviciile de localizare activate.
Uneori problemele apărute nu sunt nimic mai mult decât o ușoară problemă de software. În general această problemă se rezolvă foarte ușor, prin simpla oprire și repornire a serviciilor pentru locație.
Pentru a face acest lucru, mergeți în Settings → Privacy → Location Services apoi mutați butonul pentru Location Services pe OFF, iar apoi din nou pe ON. Această actualizare a serviciilor se poate face și mai simplu din Control Center, unde activați butonul Airplane Mode și toate comunicațiile radio vor fi oprite instant, iar pe urmă le porniți din nou, dezactivând modul Airplane.
Dacă nici una dintre metodele descrise mai sus nu funcționează, atunci posibil ca dispozitivul vostru să aibă probleme cu locația sau cu informațiile despre rețea. Nu știu care ar putea fi cauza acestor probleme apărute, dar cert este că ele apar și afectează nu doar conexiunea GPS, dar și celelate conexiuni celulare sau Wi-Fi si poate fi necesara o reparatie Wi-Fi Gps Iphone 6.

Și în cazul acesta exită o rezolvare, care va implica resetarea datelor pentru rețea și/sau locație. Pentru a reseta setările pentru rețea mergeți în Settings → General → Reset și de acolo puteți alege să resetați împreună și setările pentru locație, selectând Reset Location & Privacy, urmat apoi de butonul Reset Network Settings:
Imediat după accesarea butonului de resetare, vă va fi solicitat codul de securitate, iar după introducerea lui, iPhone-ul va șterge complet toate informațiile legate de rețea și/sau locație din dispozivit.
Recomandarea mea esteă ca atunci când apar probleme de acest gen să resetați ambele setări, pentru că iPhone-ul poate utiliza mai multe servicii pentru a triangula locația cât mai precis, nu doar pe baza senzorului GPS.
De multe ori, printre toate schemele de lucru, cea mai bună și singura metodă de a rezolva anumite probleme este să începi totul de la început. Dacă pasul anterior nu a rezolvat problemele dispozitivului vostru, încercați să restaurați dispozitivul prin iTunes.
Dacă Restore-ul nu funcționează prin simpla apăsare a butonului din iTunes, atunci posibil să trebuiească pus iPhone-ul în modul recovery și mai apoi să fie restaurat. Utilizatorii de iPhone 7 și iPhone 7 Plus trebuie să știe că pentru ca dispozitivul lor să poată fi pus în modul recovery și apoi să fie restaurat nu va mai fi folosit butonul Home, ci butoanele de volum și cel de pornire.
Dacă ați trecut prin toate aceste etape, atunci cu siguranță veți avea un GPS precis și perfect pe iPhone-ul vostru. În cazul în care nici una dintre etapele descrise mai sus nu au rezolvat problemele, vă recomandăm să contactați cât mai repede un service autorizat Apple pentru că este vorba de o problemă hardware în dispozitivul vostru.

News

Ti-a placut? Distribuie mai departe pe: