Reparatii iPhone
Reparatii iPad
Reparatii Macbook
Reparatii iMac

News

Schimbare display Iphone 6 si display iphone 6

Adaugat la Mar 14, 2018

Spargererea unui display iphone 6 este foarte des intalnita, aici puteti efectua o schimbare display iphone 6. Garantie si cu un produs de calitate.


Schimbare Baterie iPhone 6, Baterie iphone 6

Adaugat la Mar 14, 2018

Dacă iPhone-ul dvs. are vreun defect care afectează schimbare baterie Iphone 6, cum ar fi un ecran crăpat, această problemă va trebui rezolvată înainte de înlocuirea bateriei.


Reparatie WI-FI GPS iphone 6

Adaugat la Mar 14, 2018

Capacitățile senzorului GPS ale iPhone-ului sunt foarte folositoare, fie că îl folosiți pentru a naviga spre o destinație anume sau pentru un joc gen Pokemon GO, fie pentru o aplicație preferată care are nevoie să cunoască în


Schimbare casca iphone 7

Adaugat la Mar 14, 2018

Utilizatorii iPhone 6 si iPhone 6 plus se pot confrunta cu diverse probleme daca scapa accidental aceste telefoane pe jos si se poate ajunge la a fi necesara o schimbare casca Iphone 7.


Transfer date si back up date iPhone

Adaugat la Mar 14, 2018

Foarte mulți dintre noi trec la fiecare câțiva ani printr-un proces de schimbare a telefonului. Indiferent dacă ai un iPhone și îți achiziționezi un alt iPhone sau faci tranziția la un Android, ar fi bine să știi cum efectuez


Schimbare baterie iphone 6s

Adaugat la Mar 14, 2018

Service-ul Iphone Doctor ofera solutii de tip profesional prin cunostinte si aparatura. Tarifele percepute de service-ul nostru pentru schimbare baterie Iphone 6s sunt printre cele mai mici de pe piata actuala, insa noi alegem sa mizam pe promovarea rapor


Schimbare casca iphone 6

Adaugat la Mar 14, 2018

Cel mai nou serviciu oferit de service-ul nostru permite schimbare casca Iphone 6 al dispozitivelor iPhone începând cu iPhone 6s și modelele ulterioare.


Schimbare display iphone 7

Adaugat la Mar 14, 2018

Suntem foarte bucurosi atunci cand ne cumparam un telefon de ultima generatie asa cum sunt cele din gama Apple, insa ce ne facem cand asupra display-urilor intervin anumite socuri mecanice si acestea se sparg?


Schimbare touch screen probleme iphone 6 plus

Adaugat la Mar 14, 2018

Ultilizatorii iPhone 6 si iPhone 6 plus se pot confrunta cu diverse probleme daca scapa accidental aceste telefoane pe jos. Ca orice gadget de ultima generatie aceste dispozitive nu sunt atat de rezistente pe cat si-ar dori utilizatorii.


Reparatie incarcare iphone 6

Adaugat la Mar 14, 2018

Defectiunile care pot sa apara la telefoanele noastre mobile sunt numeroase, iar acestea se claseaza in mai multe categorii in functie gravitatea lor, precum reparatie incarcare Iphone 6.


Service iPhone Autorizat

Adaugat la Aug 12, 2018

Service iPhone Autorizat


Garantie Apple

Adaugat la Aug 12, 2018

Garantie Apple


Service iPhone Garantie

Adaugat la Aug 12, 2018

Service iPhone Garantie


Ecran iPhone 7

Adaugat la Feb 14, 2020

Ecranul este primul lucru pe care îl remarcăm, la care nu uităm și pe care îl atingem când alegem un telefon. Și tehnic vorbind, ecranul este cea mai utilizată piesă/componentă din telefonul tău.


Cum afectează COVID-19 lanțul de distribuție a iPhone Doctor România

Adaugat la Feb 20, 2020

A trecut deja mai bine de o lună de când coronavirusul (COVID-19) produce îngrijorare la nivel global iar din 30 ianuarie, potrivit deciziei luate de Organizația Mondială a Sănătății, acest virus este o urgență de sănătate


Baterie iPhone

Adaugat la Mar 06, 2020

În cadrul acestui articol vom încerca să răspundem cât mai detaliat la câteva dintre cele mai întâlnite întrebări legate de bateria telefoanelor iPhone.


Termeni si Conditii

Adaugat la Nov 09, 2022

Termeni si conditii preluare produse in vederea diagnoza / reparatie :1. In cazul in care se inlocuiesc diferite componente sau se actualizeaza versiunea de soft, datele personale, aplicatiile si/sau alte setari personale se vor pierde.


Ti-a placut? Distribuie mai departe pe: