Reparatii iPhone
Reparatii iPad
Reparatii Macbook
Reparatii iMac

Schimbare touch screen probleme iphone 6 plus

IMPORTANT: Service iPhone Doctor Romania nu a fost, nu este si nu va deveni niciodata service autorizat/oficial Apple. Din considerente de ordin etic si mai ales din respect pentru clientii nostrii cat si pentru service-urile autorizate de catre compania Apple - acest aspect trebuie retinut. Piesele montate, garantia oferita cat si executia reparatiilor nu au nici un fel de legatura cu service-urile autorizate oficial sau cu distribuitorii si angajatii Apple
Adaugat la Mar 14, 2018

Ultilizatorii iPhone 6 si iPhone 6 plus se pot confrunta cu diverse probleme daca scapa accidental aceste telefoane pe jos. Ca orice gadget de ultima generatie aceste dispozitive nu sunt atat de rezistente pe cat si-ar dori utilizatorii. Este de ajuns un soc mecanic mai puternic si display-ul sau geamul protector iPhone 6 se poate sparge si va fi nevoie de o schimbare touchscreen probleme Iphone 6 Plus.
Sunt doua metode de a repara ecranul iPhone 6 sau iPhone 6 plus. In cazul in care este spart doar geamul, se poate schimba aceasta sticla. Geamul iPhone 6 este lipit pe toata suprafata display-ului LCD, inlaturarea acestuia facandu-se doar in laboratoare speciale si de catre personal calificat. La fel si lipirea noului geam trebuie facuta profesional, cu unelte si solutii speciale. Aceasta metoda este una de compromis, mai ieftina, solutia cea ma viabila fiind schimbare touchscreen probleme iphone 6 Plus complet.

O schimbare touchscreen probleme Iphone 6 plus se poate face in siguranta in service-ul nostru. Piesele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, beneficiand de garantie. Calitatea display-ului de iPhone 6 este aproape de calitatea display-ului original, din aceasta cauza, multe service-uri gsm catalogheaza acest produs ca fiind original Apple. Pentru pret si disponibilitatea produsului display iPhone 6, precum schimbare touchscreen probleme Iphone 6, contactati-ne telefonic.
Problema ecranului iPhone 6 si iPhone 6 Plus despre care discutam astazi se manifesta ca o dunga gri orizontala vizibila in partea superioara a acestuia, ecranul refuzand sa mai raspunda la atingere. Problema se manifesta atat la ecranul iPhone 6, cat si la cel iPhone 6 Plus, iar americanii i-au dat denumirea Touch Disease, foarte multe persoane fiind afectate.
Conform expertilor in reparatii GSM, ecranul iPhone 6 si iPhone 6 Plus este controlat de un chip touch care este conectat la baza de baza printr-o serie de bile sudate, iar pe masura ce terminalul este folosit in timp, acestea se sparg sub presiunea aplicata si pierd contactul cu placa de baza, astfel ca ecranul refuza sa mai inregistreze atingeri.

Problemele cu ecranele iPhone 6 si iPhone 6 Plus se manifesta in timp, ecranul raspunzand uneori fara probleme, alteori refuzand sa raspunda, insa pe masura ce acele crapaturi se largesc, conectorii chip-ul touch pentru ecran pierd contactul cu placa de baza, iar in final ecranul nu mai recunoaste niciun fel de atingere facuta pe el.
Se pare ca majoritatea terminalelor afectate au peste 1 an vechime, deci problema nu se manifesta la scurt timp dupa ce dispozitivul este cumparat de la Apple. Din pacate, desi iPhone 6 Plus se indoaie destul de usor, iPhone 6 nu sufera de aceeasi problema, dar ecranul sau nu este scutit de aceste probleme.

News

Ti-a placut? Distribuie mai departe pe: