Reparatii iPhone
Reparatii iPad
Reparatii Macbook
Reparatii iMac

Schimbare Baterie iPhone 6, Baterie iphone 6

IMPORTANT: Service iPhone Doctor Romania nu a fost, nu este si nu va deveni niciodata service autorizat/oficial Apple. Din considerente de ordin etic si mai ales din respect pentru clientii nostrii cat si pentru service-urile autorizate de catre compania Apple - acest aspect trebuie retinut. Piesele montate, garantia oferita cat si executia reparatiilor nu au nici un fel de legatura cu service-urile autorizate oficial sau cu distribuitorii si angajatii Apple
Adaugat la Mar 14, 2018

Dacă iPhone-ul dvs. are vreun defect care afectează schimbare baterie Iphone 6, cum ar fi un ecran crăpat, această problemă va trebui rezolvată înainte de înlocuirea bateriei. În unele cazuri, poate exista un cost asociat reparării.
Consultați tabelul de mai jos pentru tarifarea pentru înlocuirea bateriilor pentru toate modelele iPhone.

Începeți online sau sunați-ne. Vom trimite imediat o cutie pentru a vă colecta iPhone-ul. Apoi puteți aranja să o trimiteți la service-ul nostru la dispoziția dumneavoastră. Vă vom trimite iPhone-ul înapoi în aproximativ 6-8 zile.
Faceți o întâlnire la un magazin Apple sau cu una dintre numeroasele locații de service autorizate de Apple. Vom încerca să reparăm iPhone-ul în timpul vizitei. În cazuri mai complexe, este posibil să fie necesar să o trimitem la un centru de reparare Apple. Dacă o facem, iPhone-ul dvs. va fi pregătit pentru preluare în maximum 10 zile.

Unele probleme de alimentare cu iPhone sunt cauzate de alți factori decât bateria.
Vom testa iPhone-ul pentru a vedea dacă are o problemă de baterie sau o problemă de putere diferită. În cazul în care dispozitivul dvs. iPhone are o problemă care nu este alimentată de baterii, vă vom oferi prețul de reparație după ce vom determina cauza. Pentru a identifica problema dvs. și a configura serviciul, inițiați o solicitare de serviciu pentru schimbare baterie Iphone 6.
Deoarece înlocuirea bateriei implică ruperea deschiderii iPhone-ului, este logic să întrebați: nu va anula această garanție? Dacă telefonul are mai mult de un an, garanția a expirat deja - cu excepția cazului în care ați achiziționat un plan AppleCare + extins, caz în care ați putea avea dreptul la o înlocuire gratuită a bateriei de la Apple.
Dar presupunând că sunteți post-acoperire, nu contează dacă vă duceți DIY sau terță parte. Cu toate acestea, dacă angajați un serviciu sau un magazin pentru o schimbare baterie iphone 6, puteți primi o garanție pentru reparația respectivă - ceva ce nu veți obține dacă vă veți descurca singur.
Cumpărarea unui nou telefon pare ridicol, mai ales având în vedere prețul. Și ultimele modele de iPhone au oferit puțin mai mult decât creșteri mici în viteză și calitate a camerei - motive greu de întemeiat pentru a face upgrade, după părerea mea.
Un caz de baterie poate ajuta, dar va adăuga vrac și greutate la telefonul dvs. în timp ce forțându-vă să treci de la cabluri Lightning la Micro-USB. Ambele sunt greutăți. De asemenea, este puțin probabil ca un caz de baterie să împiedice Apple să încetinească telefonul si sa fie nevoie de o schimbare baterie Iphone 6.
Asta lasă înlocuirea bateriei. Nu este cea mai ușoară soluție, dar este cea mai bună, deoarece o baterie nouă va cumpăra în mod efectiv iPhone-ul încă câțiva ani de serviciu util. De asemenea, va rezolva problema de încetinire menționată mai sus, deoarece iOS va trata noua baterie ca o baterie nouă.

News

Ti-a placut? Distribuie mai departe pe: