Reparatii iPhone
Reparatii iPad
Reparatii Macbook
Reparatii iMac

Schimbare casca iphone 6

IMPORTANT: Service iPhone Doctor Romania nu a fost, nu este si nu va deveni niciodata service autorizat/oficial Apple. Din considerente de ordin etic si mai ales din respect pentru clientii nostrii cat si pentru service-urile autorizate de catre compania Apple - acest aspect trebuie retinut. Piesele montate, garantia oferita cat si executia reparatiilor nu au nici un fel de legatura cu service-urile autorizate oficial sau cu distribuitorii si angajatii Apple
Adaugat la Mar 14, 2018

Cel mai nou serviciu oferit de service-ul nostru permite schimbare casca Iphone 6 al dispozitivelor iPhone începând cu iPhone 6s și modelele ulterioare. Alege Iphone Doctor si vino cu iPhone-ul tau spart la noi in service pentru o reparatie rapida si de cea mai buna calitate! Noi avem solutii pentru orice defectiune si va propunem cel mai bun service iPhone din Romania, numarul de reparatii iPhone anuale ridicandu-se la ordinul miilor. Este si cazul celor de la Service iPhone Doctor care s-au specializat in reparatii Iphone 6 pentru a deservi tuturor detinatorilor de telefoane de ultima generatie care ajung sa se confrunte cu anumite defectiuni, precum schimbare casca iphone 6. Apple sunt destul de complexe cand ne referim la dezasamblarea sau asamblarea pieselor si aveti nevoie de o aparatura speciala care se gaseste doar la profesionisiti. Aceasta garantie Apple este valabila inclusiv in cazul iPhone sau iPad cumparate de la magazinele online din Romania, insa nu se aplica pentru cele cumparate de la operatorii de telefonie mobila.

Telefonul va afisa mesajul No Service, iar in acel moment va trebui sa vizitati un service autorizat Apple pentru a beneficia de o reparatie gratuita, lucru foarte bun, de altfel. Telefonul este capabil sa capteze si sa prezinte in cele mai mici detalii orice fir de iarba si chiar picaturi de ploaie care pot duce la o schimbare casca iphone 6. Telefonul devine liber din fabrica. Un service de telefoane cu preturi mici si baieti priceputi. Se folosește standardul Qi, disponibil și pe celelalte telefoane de pe piață. Desi din constructie ansamblul display iPhone 6 este facut in asa fel in cat sticla si celelalte componente nu sunt separabile decat in conditii speciale. Cu ce ne diferentiem fata de celelalte firme concurente este ca noi facem reparatia de fata cu clientul, in cazul in care avem piesa care trebuie inlocuita in stoc. In cazul in care stii ca l-ai lasat fara baterie prea mult timp si totusi nu porneste nici pus la incarcat, poti considera ca este de vina incarcatorul.

Daca utilizati device-ul in permanenta aveti cateva solutii la indemana pentru a evita eventualele neplaceri legate de descarcarea bateriei, si anume husele cu acumulator extern sau power bank-urile. Este posibil ca un tehnician autorizat Apple să-ți testeze produsul pentru a găsi cauza problemei legate de baterie. Display-ul terminalului Apple iPhone 6 se poate fisura in urma repetatelor socuri mecanice si poate fi nevoie de o schimbare casca iphone 6. Daca stiti cum sa va ocupati si sa mentineti telefonul iPhone in mod corespunzator, puteti considera ca aveti in telefonul dumneavostra un partener de nadejde. Acest telefon este la fel de predispus la contacte cu lichide ca si orice alte smartphone, mai ales daca nu-l pastrezi intr-o husa impermeabila.

News

Ti-a placut? Distribuie mai departe pe: