Reparatii iPhone
Reparatii iPad
Reparatii Macbook
Reparatii iMac

Schimbare casca iphone 7

IMPORTANT: Service iPhone Doctor Romania nu a fost, nu este si nu va deveni niciodata service autorizat/oficial Apple. Din considerente de ordin etic si mai ales din respect pentru clientii nostrii cat si pentru service-urile autorizate de catre compania Apple - acest aspect trebuie retinut. Piesele montate, garantia oferita cat si executia reparatiilor nu au nici un fel de legatura cu service-urile autorizate oficial sau cu distribuitorii si angajatii Apple
Adaugat la Mar 14, 2018

Utilizatorii iPhone 6 si iPhone 6 plus se pot confrunta cu diverse probleme daca scapa accidental aceste telefoane pe jos si se poate ajunge la a fi necesara o schimbare casca Iphone 7. Ca orice gadget de ultima generatie aceste dispozitive nu sunt atat de rezistente pe cat si-ar dori utilizatorii. Este de ajuns un soc mecanic mai puternic si display-ul sau geamul protector iPhone 6 se poate sparge. Sunt doua metode de a repara ecranul iPhone 6 sau iPhone 6 plus. In cazul in care este spart doar geamul, se poate schimba aceasta sticla. Geamul iPhone 6 este lipit pe toata suprafata display-ului LCD, inlaturarea acestuia facandu-se doar in laboratoare speciale si de catre personal calificat. La fel si lipirea noului geam trebuie facuta profesional, cu unelte si solutii speciale. Aceasta metoda este una de compromis, mai ieftina, solutia cea ma fiabila fiind schimbarea display-ului complet. Schimbarea display-ului pentru iPhone 6 se poate face in siguranta in service-ul nostru. Piesele pe care le folosim sunt de cea mai buna calitate, beneficiand de garantie. Calitatea display-ului de iPhone 6 este aproape de calitatea display-ului original, din aceasta cauza, multe service-uri gsm catalogheaza acest produs ca fiind original Apple. Pentru pret si disponibilitatea produsului display iPhone 6, contactati-ne telefonic.

Sunt mai multe modele de telefoane iPhone si stim cu totii modelele foarte cunoscute precum iPhone 4 si 4s, iPhone 5 si 5S sau iPhone 6 si 6S care au ajuns si ele pe piata romaneasca de telefoane mobile. Mai stim si faptul ca inevitabil fiecare din noi ne dorim o asemenea minunatie. Sunt mai multe lucruri legate de aceste telefoane care au potentialul de a ne umbri fericirea. Cel mai des este posibil ca aceste terminale sa aiba si defectiuni si sa fie necesara o schimbare casca iphone 7 exact in momentul in care va asteptati cel mai putin. Daca aveti nevoie de inlocuire display iPhone 4s va recomandam sa apelati de fiecare data la profesionisti. Cel mai des ni se poate intampla sa avem nevoie de o inlocuire de display in momentul in care nu ne asteptam. Desigur ca ne vom pune intrebarea despre cum se poate strica un display de telefon. Este evident ca acest aspect intervine in urma unor socuri mecanice, si loviturile, cazaturile si amplasarea de obiecte mai grele pe telefon intra in aceasta categorie.

Va recomandam schimbare casca Iphone 7, chiar daca smartphoneul are probleme doar la una dintre aceste componente. Inlocuirea separata a touchscreenului este una dificila, iar sansele de reusita nu sunt foarte mari, existand riscul de a se sparge ecranul (LCD) in procesul de separare. Tocmai de aceea, va recomandam schimbarea ansamblului complet al telefonului Apple iPhone 6, compus din display si touchscreen, asa cum vine de la producator. In fiecare zi ne adaptam la cerintele pietei oferind display-uri si touchscreen-uri calitative. Inlocuieste ansamblu display si touchscreen Apple iPhone 6 de la Iphone Doctor si vei beneficia de garantie reala de 6 luni. La ansamblul display si touchscreen Apple iPhone 6 exista mai multe modele sau variante si de asemenea mai multe culori, asadar inainte a plasa comanda pentru ansamblu va rugam sa bifati cu atentie casutele corespunzatoare pentru ansamblul dorit de dumneavoastra. Va sfatuim ca o schimbare casca iphone 7 sa se faca neaparat intr-un service autorizat si nicidecum acasa sau de catre o persoana nespacializata, deoarece unele ansambluri necesita o atentie deosebita la montare.

News

Ti-a placut? Distribuie mai departe pe: