Reparatii iPhone
Reparatii iPad
Reparatii Macbook
Reparatii iMac

Testimoniale

Noriss Mageanu (presedinte F.R.A.S.)

In general, in viata, imi place sa am cunoscuti, parteneri, care au solutii rapide in ariile lor de competenta. "Doctoru'" Robert e in aceasta categorie cand vorbim de iphone. Nu mi-a spus niciodata "nu se poate" cand am avut vreo problema cu telefonul.
Sa nu il cautati mai devreme de pranz, totusi...

Speak (artist)

Mereu cand am o problema cu telefonul sau laptopul, apelez cu mare incredere la Iphone Doctor pentru ca lucrurile se misca foarte repede si sunt de calitate. Intotdeauna se gaseste o solutie rapida si eficienta in rezolvarea problemelor.

Mihaela Bercea (Sef Agentie Banca)

Acum 2 ani am scapat iphone-ul in apa si nu a mai mers.Am apelat la un service insa dupa ce a fost reparat am constatat ca nu merge wi-fi-ul si cateva suruburi nu sunt puse cum trebuie.
Un prieten mi-a recomandat iPhone Doctor si de atunci telefonul meu merge foarte bine, iPhone Doctor este operativ si amabil, preturile sunt rezonabile. Am recomandat iPhone Doctor tuturor prietenilor.

Bogdan Moldovan - Dj Optik ( artist )

Doctor talentat, prompt - un fel de iFixit, dar in Bucuresti!

Loredana Chivu

Display spart, telefon scapat in apa si alte probleme: pe loc in maxim 1 ora au rezolvat toate problemele! Multumesc

Razvan (Dj Mahony)

De peste 8 ani apelez la prietenul meu iPhone Doctor Romania pentru orice problema legata de telefon sau de laptop. De fiecare data a dat dovada de profesionalism si ii recomand intotdeauna.
Multumesc iPhone Doctor Romania pentru cele mai bune servicii din Bucuresti pentru Mac si iPhone

Cabral ( prezentator tv )

Băiatul ășta nu se pricepe la marketing si PR, dar se pricepe la orice device din universul Apple. Am reparat la Robert de la Iphone 3 - până la X, și de la Macbook Air si Pro - până la iPad. Este serios, își face treaba repede și gaseste intotdeauna soluții. Recomand.

Raluca Nistor ( Raluk - artist )

Cand nu te astepti, spargi un ecran sau nu mai este ok bateria.
Am schimbat ecranul telefonului personal, am reparat si o problema la WiFi si am observat profesionalismul lui. Recomand.

Florin Ristei ( artist )

De la iPhone 5 la iPhone 7, la niste Macbook Pro, sau niste Magic soricei d-aia albi si enervanti, pe toate le-am gasit la iPhone Doctor. Sau daca nu le-am gasit la el, macar a fost cel care mi le-a facut ca noi dupa ce unele au suferit traume mai mult decat emotionale. Super profi si punctual, lucreaza curat.Recomand oricand, cu drag!

Dj Sava - Artist

Pentru ca in general nu prea am grija de lucruri, mai ales de telefoane (le sparg sau le pierd) e bine sa ai pe cineva doar la un apel distanta, si totul se rezolva! Eu de 11 ani il am pe Iphone Doctor!

Alina Ceusan

E bine de stiut, pentru orice probleme ati avea cu iPhone-ul mergeti la iPhone Doctor Romania pentru ca se ocupa super repede de treaba.

Adelina Pestritu

Pentru reparatii pe loc, mergeti la iPhone Doctor Romania.

Delia Matache (artist)

Am reusit sa-mi sparg telefonul iar in timp ce m-am pregatit pentru concert iPhone Doctor l-a si reparat. Multumesc!

Andra (artist)

Problema rezolvata, multumesc iPhone Doctor Romania - nu am crezut ca poti sa rezolvi atat de repede un ecran - Am telefonu exact ca nou!

Irina Rhimes (artist)

Laptop-ul meu a ajuns inapoi casa, in sfarsit. - Multumesc iPhone Doctor Romania. De aceea dragii mei am pentru voi un sfat: sa fiti atenti cu lucrurile voastre pentru ca daca nu sunteti si faceti ca mine - va trebui sa mergeti cu ele la Doctor.

Andreea Mantea

Servicii de calitate - Multumesc mult, iPhone Doctor Romania. Sunteti cei mai buni.

Andreea Banica (artist)

Am avut o situatie neprevazuta cu un telefon spart ,si am mers la iPhone Doctor Romania care l-a reparat pe loc!

Selly (artist)

Multumesc iPhone Doctor Romania ... nu aveam chef sa stau cu telefonul in service zile intregi iar baietii l-au facut pe loc in 5 minute.

Carmen Grebenisan (Influencer)

Vreau sa le multumesc din suflet baietilor de la iPhone Doctor Romania ca au rezolvat problema atat de repede si intr-un mod impecabil. Asa ca daca vreodata aveti vreo problema cu un iPhone apelati cu incredere la ei pentru ca va rezolva problema extraordinar de repede: Wow

Alina Puscas (Prezentator TV)

Din tot sufletul multumesc iPhone Doctor Romania pentru ca altfel nu aveam nici o sansa sa rezolv problema rapid fara ei.

Ti-a placut? Distribuie mai departe pe: