Termeni si conditii

DATELE FIRMEI

SC IDOCTOR PHONES SRL

Adresă: STR. RĂCARI NR. 51, BUCUREŞTI, 031827

Cod Unic de Înregistrare: RO32767398

Nr. de ordine în registrul comerţului: J40/1485/10.02.2014

Capital Social: 200 Lei

CONDIŢII DE UTILIZARE

1. Conţinut site şi copyright

 

Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor şi serviciilor prezentate pe site-ul iPhoneDoctor.ro implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

 

Schimbarea termenilor şi condiţiilor:

SC iDoctor Phones SRL îşi rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii şi condiţiile, fără o notificare prealabilă şi fără precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate. SC iDoctor Phones SRL îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii.

 

Drepturi de autor:

Conţinutul site-ului iPhoneDoctor.ro ( texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informaţii) este proprietatea S.C. iDoctor Phones S.R.L. şi este apărată de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul S.C. iDoctor Phones S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare ( acoperirea în totalitate a prejudiciului plus daune interese).

În cazul în care întalniţi încălcări ale prevederilor de mai sus, vă rugăm să ne contactaţi la urmatoarea adresă de e-mail: office@iPhoneDoctor.ro.

 

Corectarea informaţiilor eronate:

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori ăn afişare care pot surveni în urma unor greşeli de dactilografiere, lipsa de acurateţe sau erori ale produselor software, fără a anunţa în prealabil. Ne declinăm răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecţiuni tehnice apărute la server.

 

Conformitate:

Toate produsele comercializate de firma noastră sunt în conformitate cu legile în vigoare şi corespund normelor şi standardelor pentru care au fost create.

 

Conciliere Amiabila:

Dacă aveţi probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutaţi, puteti lua legatura pentru o conciliere internă gratuită cu consultantul nostru pe astfel de probleme Tofei Robert la numarul de telefon 0764.83.88.60 sau la urmatoarea adresă de e-mail: office@iPhoneDoctor.ro.

 

2. Confidenţialitate

SC iDoctor Phones S.R.L. are obligaţia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sau o altă persoană şi în condiţii de maxima securitate. Scopul solicitării şi colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de dumneavoastră online. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie şi editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum şi dreptul de a vă adresa justiţiei sau să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, vă rugăm să ne trimiteţi o cerere scrisă prin postă sau curier rapid pe adresa societăţii noastre.

 

3. Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului iPhoneDoctor.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul iPhoneDoctor.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor iPhoneDoctor.ro şi va pune în miscare cercetarea penala împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

 

4. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienţi şi Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenţa revine instanţelor de judecată din Bucureşti, Romania.

 

5. Garanţie

Pentru a beneficia de garanţie în cazul produselor ce necesită montaj profesionist, menţionăm că acestea trebuie să fie testate/montate într-un service GSM care va elibera un bon de service ce va atesta operatiunea efectuată. În caz contrar, produsele nu beneficiază de garanţie deoarece montarea lor necesită cunoştinţe de service.

 

6.Dispoziţii finale

iPhoneDoctor.ro îşi rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum şi orice modificări asupra site-ului iPhoneDoctor.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nula sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul efectuării unei comenzi online, Clientul declară că a luat cunostinţă şi este întru-totul de acord cu cele menţionate mai sus. Toate produsele comercializate de către SC iDoctor Phones S.R.L. sunt produse compatibile cu excepţia produselor unde se specifică explicit originalitatea (ORIGINAL/ORIGINALĂ).