Garantie

Condiţii legate de garanţia produselor

Toate produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiază de garanţie, termenul fiind specificat în detaliile produsului.

Pentru a beneficia în cel mai scurt timp de garanţie vă rugăm să acordaţi atenţie urmatoarelor:

Vă rugăm să ne notificaţi prin e-mail la adresa office@iPhoneDoctor.ro ( folosind ca subiect fraza: “Retur produs”) descriind cât mai detaliat defectiunile observate ale produsului livrat către dumneavoastră şi să ne specificaţi adresa dumneavoastra completă şi numărul de telefon pentru contact.
În cel mai scurt timp veţi fi contactat de unul din operatorii noştri.
În 24 – 48 de ore după ce aţi fost contactat de unul din operatorii noştrii, un curier va veni la adresa indicată de dumneavoastră în e-mail la adresa office@iphonedoctor.ro ( folosind ca subiect fraza: “Retur produs”) pentru a ridica produsul defect.

Costul transportului pentru retururi (20 lei), de la dumneavoastră către SC iDoctor Phones S.R.L.  va fi suportat după cum urmează:

1. De către firma noastră în cazul în care produsele sunt defecte
2. În cazul în care se constată că produsele sunt funcţionale sau deteriorate în urma montării sau utilizării incorecte returnarea produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastră achitând ramburs suma de 40 Lei care reprezintă contravaloare celor 2 transporturi (tur-retur).

ATENŢIE!

Pentru a beneficia de Garanţie în cazul produselor din categoria “Folii de protecţie” mentionăm că acestea trebuie să fie montate într-un service GSM care va elibera un bon de service care va atesta operaţiunea efectuată. În caz contrar, produsele nu beneficiază de Garanţie deoarece montarea lor necesită cunoşţinte şi experienţă prealabilă în aplicarea acestora.

În cazul ridicării unui colet deteriorat, implicit a produselor conţinute în acesta, fără a încheia proces verbal cu agentul curier, nu se va oferi Garanţie produselor.

IMPORTANT!

Nu fac obiectul Garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/ piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii îndepartate sau modificate, produsele utilizate în condiţii inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variaţii mari de temperatură şi presiune, şocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiţii de umiditate, praf, noxe sau sub acţiunea substanţelor chimice etc.) setări şi instalări incorecte, surse defecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanţe în interiorul echipamentelor, intervenţia mecanică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcţionării echipamentelor.

În cazul LCD-urilor ( înlocuite în cadrul sediului nostru) produsele sunt considerate defecte şi se înlocuiesc doar dacă au mai mult de 3 pixeli morţi.

Produsele vor fi reparate sau înlocuite cu aceleaşi produse şi nu pot fi scăzute sau înlocuite cu produse diferite. Ne rezervăm dreptul de a alege varianta cea mai putin costisitoare de rezolvare a retururilor.

În cazul în care nu există stoc disponibil pentru înlocuirea produselor, clientul poate solicita rambursarea banilor, care se realizează astfel:
Persoană juridică – credit magazin, virament bancar, numerar ( la sediul nostru)
Persoană fizică – credit magazin, virament bancar

Credit magazin – sumă disponbilă în contul clientului în urma stornării produselor dintr-o factură, putând fi utilizat la o urmatoare comandă;
Credit magazin – poate fi utilizat pentru o comandă viitoare folosind acelaşi mod de facturare (persoană fizică, persoană juridică) cu care au fost stornate produsele;
Suma transportului de la Vânzător la Cumpărător se rambursează doar dacă se stornează întreaga factură.

Toate produsele cumpărăte prin intermediul acestui site beneficiază de Garanţie, termenul fiind specificat în detaliile produsului.

S.C. iDoctor Phones S.R.L. nu işi asumă răspunderea pentru defecţiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de către dumneavoastră în necunoştinţa de cauză, ori în condiţiile montării necorespunzatoare a produselor.

Pentru a beneficia de Garanţie, vă rugăm să ne anunţaţi problemele în cel mai scurt timp posibil.

Returnarea produsului aflat în Garanţie către furnizor se va face prin contact telefonic la numarul 0764.838.860 sau prin e-mail la adresa office@iPhoneDoctor.ro ( folosind ca subiect fraza: “Retur produs”), folosind numai serviciile de curierat Fan Courier SRL.

Coletele trimise de către dumneavoastră, printr-un alt curier, având plata transportului la destinaţie, vor fi refuzate!