Cum cumpar

Creare cont utilizator

Procesul de cumpărare în magazinul nostru online presupune în primul rând crearea unui cont. Pentru aceasta trebuie să urmaţi paşii ceruţi la crearea contului şi să completaţi toate câmpurile solicitate. Vă rugăm să completaţi toate datele în mod corect şi cu date reale, toate datele introduse de dumneavoastră urmând a fi folosite ulterior pentru derularea corectă a procesului de cumpărare precum şi pentru facturare.

Vă rugăm să parcurgeti sectiunea “Termeni şi condiţii” din modulul de creare cont utilizatori înainte de finalizarea contului. Acordul cu termenii şi condiţiile de utilizare reprezintă acceptul dumneavoastră de a vă crea un cont şi de a cumpăra online produse din magazinul nostru.

Comandă online

Alegeţi produsele folosind meniul din stânga, navigarea prin categoriile de produse, navigarea de pe  telefon, lista producătorilor sau folosind funcţia de “căutare”. Odată ce aţi găsit un produs care se potriveşte dorinţelor dumneavoastră, pentru a-l adăuga în coşul de cumpărături, apăsaţi pe butonul “adaugă în coş” (comanda minimă este în valoare de 30 RON).

Veţi fi directionat în pagina coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să revedeţi lista produselor, să actualizaţi cantitatea produselor pe care intentionaţi să le comandaţi sau să renunţaţi la unul sau toate produsele selectate.

Totodată în această pagină aveţi posibilitatea de a adăuga un comentariu. După adăugarea în coş a tuturor produselor pe care doriţi să le comandaţi, procesul de cumpărare se continuă prin apăsarea butonului “Finalizare comandă”.

În acest pas alegeţi ce tip de persoană sunteţi: Persoană fizica / Persoană juridică.
Adresa de livrare, în cazul în care este diferită de adresa din contul dumneavoastră.
Metoda de plată
Metoda de transport

Comandă Telefonică

Pentru comenzi telefonice vă rugăm să apelaţi la numărul 0764.838.860.

Un reprezentant de vânzări va prelua comanda dumneavoastră. Înainte de a efectua comanda telefonică vă rugăm să ţineţi seamă de următoarele:

Comanda minimă este în valoare de 30 Lei şi trasportul costă 20 Lei în plus faţă de totalul comenzii.
Comanda telefonică implică crearea unui cont, dacă nu sunteţi deja client iPhoneDoctor.ro, şi durează între 5 şi 10 minute. Procesul de Creare cont presupune completarea datelor dumneavoastră de către un operator iPhoneDoctor.ro executând paşii prezentaţi mai sus.
Verificaţi ca produsele dorite să fie în stoc.